Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi usor

Vremea se va incalzi usor

Vremea se va incalzi usor si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zona de munte. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti vremea se incalzeste astazi la soare. Umbrele se pot plictisi acasa, caci astazi nu isi au rostul. Vantul adie placut dinspre vest, maturand si norii care mai erau, asa ca la amiaza vremea imbie la plimbare, caci vorbim de 21-22 de grade Celsius.

La munte vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor. Vor fi innorari noaptea in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, va fi ceata.

Temperaturile zilei vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, iar noaptea intre 3 si 12 grade, mai scazute in depresiuni, pana spre -2 - 0 grade, zone unde se va produce bruma.

30 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.