Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza de toamna

Prognoza de toamna

Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) anunta pentru saptamana aceasra vreme de toamna frumoasa, cu ploi izolate si maxime termice de pana la 25 grade C.

Ultimele doua zile ale lunii septembrie si primele din octombrie aduc cer variabil in majoritatea regiunilor si cativa nori, in cursul zilei, in sud-estul tarii si la munte.

Totodata este posibil sa ploua slab, izolat, in zona Carpatilor Orientali.

Luni, 29 septembrie 2008, se anunta temperaturi maxime cuprinse intre 14 si 20 grade C, iar cele minime se vor situa intre 2 si 10 grade C, usor mai ridicate pe litoral, dar si mai scazute in depresiuni.

Marti, 30 septembrie 2008, vremea se va incalzi usor. Maxima va urca pana la 22 grade C, minima nu va cobori sub 3 grade C. In ceea ce priveste ploaia, aceasta s-ar putea instala, noaptea, in regiunile nord-vestice.

Miercuri, 1 octombrie 2008, valoarea termica va avea doua-trei grade in plus fata de ziua precedenta.

Joi, 2 octombrie 2008, va fi cald, 19-25 grade C.

Ploile isi vor face simtita prezenta in cea de a doua parte a saptamanii.

29 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.