Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa de toamna

Vreme frumoasa de toamna

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei in sud-est si la munte, insa numai izolat va fi posibil sa ploua slab in zona Carpatilor Orientali. Vantul va sufla in general slab.

In Bucuresti, dupa o dimineata destul de racoroasa, avem parte intreaga zi de un timp agreabil. Norii se mai raresc, asadar vom putea profita mai mult de generozitatea soarelui: pana dupa amiaza vom avea 19-20 grade.

La munte, dupa ce-a studiat terenul, cateva zile, la altitudini mai mari, iarna pare sa fi renuntat sa se instaleze aici inainte de vreme. Asadar e o zi normala de toamna, cu cer variabil. Vor fi si innorari temporare, insa doar in Carpatii Orientali s-ar putea sa ploua. Temperatura creste usor: chiar si pe Ceahlau vor fi 8 grade.

Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 0 si 8 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 15 si 20 de grade. Dimineata izolat in vest si centru, precum si la munte, va fi ceata.

29 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.