Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general frumoasa

Vreme in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in sudul tarii, precum si in zona de munte, unde numai izolat si trecator vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, dupa o noapte destul de rece, cu doar 7, 8 grade in zori, vremea se intremeaza. Soarele va rasari, din cand in cand, printre nori,iar vantul va sufla slab. Amiaza se-anunta mai calda decat cea de ieri, cu o maxima de 18-19 grade, dar inca sub media multianuala cu 3, 4 grade.

La munte, vremea se imblanzeste. Doar in Carpatii Meridionali raman cativa nori consistenti, dar sunt posibile doar ploi izolate si telegrafice. Izolat, pe vai, va fi ceata, mai ales la orele diminetii. Vantul se domoleste si nu depaseste 25 km/h. Radiatia solara ceva mai intensa aduce o usoara incalzire in jurul amiezii, maxima zilei fiind la Stana de Vale: 9 grade.

Temperaturile minime
se vor situa intre 2 si 11 grade, mai coborate in depresiuni. Pe arii restranse, in regiunile intracarpatice, va fi ceata. Temperaturile maxime, in crestere usoara in cea mai mare parte a tarii, vor fi cuprinse intre 14 si 21 de grade.
28 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.