Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme rece si cer variabil

Vreme rece si cer variabil

Vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, mai mult noros in sud, sud-est si la munte unde izolat va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice.

In Bucuresti avem parte de inca o zi cu grade putine prin termometre, doar vreo 15 la amiaza. Dar, desi norii nu se dau dusi de pe cerul capitalei, ploile nu prea se mai arata. Vantul se mai domoleste si el si devine chiar slab spre seara.

La munte vremea nu da semne de schimbare, cel putin din punct de vedere al temperaturii. Asadar, vorbim despre 7-8 grade doar pe Valea Prahovei si Paltinis. Dar prin masivele sudice si estice, norii sunt purtatori de precipitatii de mai toate felurile, de la ploi la lapovita si ninsoare. Desigur, la inaltime, temperatura scade si va fi de maximum 1 grad pe Ceahlau. In vest, insa, in Muntii Apuseni, soarele se iteste cu incredere printre nori, asa ca si aerul este ceva mai cald, spre 10 grade la Stana de Vale. Dar macar, duminica vremea schimba foaia si precipitatiile isi cam iau adio de la creste. Doar prin Muntii Banatului innorarile persista peste zi, ceea ce face posibile si cateva ploi. in rest, soarele este in sfarsit prezent si ajuta si mercurul sa urce in termometre cu cel putin 2 grade. Asa ca la Predeal, vremea tine cu turistii, iar ploile vor fi lipsi complet. Chiar si la Ceahlau vor aveam 4 grade la amiaza duminica. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai scazute in depresiuni. Noaptea si dimineata pe arii restranse in regiunile intracarpatice va fi ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.


27 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.