Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Zi friguroasa

Zi friguroasa

Astazi inca o zi friguroasa, care ne obliga sa ne imbracam gros si sa luam umbrelele cu noi. Ploile, este drept, parca dau ceva semne de slabiciune. Daca in sud, norii inca aduc ploi, in restul teritoriului, precipitatiile sunt categoric mai rare si pe arii mai mici. In regiunile sudice cerul va fi mai mult noros si local, indeosebi in prima parte a zilei va ploua. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si doar izolat vor mai fi ploi slabe. In zona montana inalta vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.Vantul insa este destul de activ, sufla pana la moderat, chiar intens prin est si sud-est, si se intrece pe sine in Dobrogea.

In Bucuresti din pacate si astazi este o zi rece si umeda, de altfel la aceasta ora ploua si sunt 9-10 grade Celsius. Nori, cativa stropi de ploaie, acestia ne vor sacai intreaga zi. Iar temperatura aerului abia daca se ridica la o valoare de 16-17 grade Celsius la amiaza. Nici vantul nu da pace astazi bucurestenilor, caci bate moderat, cu unele intensificari.

La munte, vremea va fi rece. In Carpatii Meridionali, Orientali, precum si in Muntii Banatului cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua. in restul zonei innorarile vor fi temporare si ziua vor mai fi ploi slabe. in zona inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va scadea usor fata de intervalul precedent. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 19 grade, iar cele minime, in general, intre 2 si 10 grade. Dimineata si noaptea, in vest si centru, vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va creste usor.

26 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.