Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 

Cer noros

Cerul va fi mai mult noros. Va ploua pe arii extinse in Banat, Oltenia, apoi local (mai ales seara si noaptea) si in Muntenia si Dobrogea. Izolat in sud-vest cantitatile de apa vor putea depasi 25-30 l/mp. In restul teritoriului ploile vor fi slabe si pe arii restranse. La munte, mai ales in Carpatii Orientali, la peste 1800 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul se va intensifica treptat in regiunile extracarpatice unde va deveni in general moderat.

In Bucuresti, ziua de astazi aduce un cer noros. Ploile reapar si ele, mai ales in a doua parte a zilei. Vantul va face si mai nesuferita vremea, caci acesta se intensifica si atinge viteze de 20-25 de km/h. Spre pranz, abia daca se vor aduna 17-18 grade Celsius.

La munte, cerul va fi mai mult noros. Va ploua pe arii relativ extinse in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali si local in restul zonei montane. Izolat, in Muntii Banatului cantitatile de apa pot depasi 25-30 l/mp. indeosebi in Carpatii Orientali, la peste 1800 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va scadea usor fata de intervalul precedent.

Temperaturile minime, in crestere usoara in sud, se vor situa intre 3 si 13 grade. Pe arii restranse, in vest si centru, va fi ceata. Temperaturile maxime, in scadere in sud si est, se vor situa intre 12 si 20 de grade.

25 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.