Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme temporar noroasa

Vreme temporar noroasa

Azi va ploua slab si pe arii restranse, prin vestul, centrul si nordul tarii unde, fireste, si innorarile sunt mai accentuate. In rest, soarele iese destul de des din labirintul de nori. De cate ori circulatia aerului se face dinspre apus, sudul tarii este ferit de ploi. In regiunile montane, desi sunt nori multi, precipitatiile raman modeste. Pe piscuri e posibil sa vedem iarasi fulgi de nea.

Cerul va fi temporar noros in nordul, vestul si centrul tarii, unde pe arii restranse va ploua. In rest cerul va fi variabil si doar izolat vor fi conditii sa ploua slab. La munte, la peste 1800 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Izolat, spre sfarsitul intervalului, va fi ceata.

In Bucuresti, dupa o dimineata racoroasa, sunt 8 grade acum, soarele si norii isi impart aproape egal bolta cereasca. Vantul adie usor dinspre vest, ceea ce promite o zi fara picatura de ploaie, iar maxima zilei se invarte in jurul valorii de 20 de grade, cu 3 mai putin decat media perioadei.

La munte, cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua, iar la altitudini de peste 1800 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii importante.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 21 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 12 grade.

23 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.