Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme caniculara spre sfarsitul saptamanii

Vreme caniculara spre sfarsitul saptamanii

Vreme caniculara spre sfarsitul saptamanii 

Astazi vremea va fi in general frumoasa. Local in Maramures, Crisana si izolat la deal si la munte vor avea loc averse si descarcari electrice.

In zona montana vor aparea si intesificari ale vantului. Temperaturile maxime se incadreaza intre 23 - 33 grade C, iar minimele intre 10 - 20 grade C.
Presiunea atmosferica va fi in usoara crestere.

In urmatoarele zile campul de presiune la nivelul solului va creste usor, iar inaintarea unei mase de aer mai cald dinspre sudul continentului va determina o crestere treptata a temperaturilor atat maxime, cat si minime, ajungandu-se in a doua parte a saptamanii la o vreme calduroasa, chiar caniculara in orele amiezii in jumatatea sudica a tarii.

Agentia Nationala de Meteorologie, 15 august 2006 

15 august 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.