1. SSEC - global cloud and temperature [en]
Site-ul contine o harta cu temperaturile inregistrate pe glob si distributia formatiunilor noroase. Harta este actualizata zilnic.

2. UKMO - global infra-red [en]
Site-ul prezinta imagini in infrarosu, din satelit, actualizate din 6 in 6 ore. Previziunile facut sunt pentru perioada lungi. Exista avertizari meteo cu privire la fenomene meteo cu impact major, iar tabloul temperaturilor este facut pentru toate continentele pentru o perioada de 3 luni.

3. MeteoFrance - climatic data map [fr]
Site-ul face o prezentare a climatului in lume, cu previziuni meteo pentru principalale orase de pe mapamond. In mod special sunt postate data meteo, detaliate, pentru fiecare oras din Franta.

4. Weather cam list [en]
Site-ul ofera imagini in direct, actualizate, din diferite locatii din mai multe tari de pe glob.

5. UKMO - climographs for 5,000 cities [en]
Site-ul furnizeaza observatii cu privire la clima intregului glob, pe regiuni, cu descrieri climaterice detaliate. Este prezentata inclusiv o harta a fusurilor orare, media de temperatura pe zone, cantitatile de precipitatii, harti cu presiunea atmosferica.

6. Online weather.com
[en]
Site-ul prezinta o lista de link-uri spre surse de informare in domeniul meteo, care trateaza diverse aspecte, de la harti cu caracter zonal, la harti cu caracter general, prognoze meteo pentru perioada mai lungi de timp, rapoatre radare, harti sinoptice.

7. CNN weather [en]
Pagina este destinata previzunilor meteo pentru toate zonele de pe glob. Ofera posibilitatea de a afla prognoze meteo de la nivel de continent, pana la detalii, prognoze pentru anumite locatii dintr-o tara. Site-ul ofera si servicii de avertizare meteo pentru fenomene extreme.